حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف می فرمایند:

إنّا غَيْرُ مُهْمِلينَ لِمُراعاتِكُمْ ، وَ لاناسينَ لِذِكْرِكُمْ ، وَلَوْلا ذلِك لَنَزَلَ بِكُمْ الْلَأواءُ وَاصْطَلَمَكُمْ الْأعْداءُ فـَاتـَّقـُوااللّه َ جَلَّ جـَلالُهُ.

ما در رعايت حال شما كوتاهى نمى كنيم و شما را فراموش نمى كنيم، اگر جز اين بود گرفتاريها بر شما فرود مى آمد و دشمنان، شما را ريشه كن مى كردند پس تقواى خداى بزرگ را پيشه خود سازيد.

تصاویر میلاد امام رضا علیه السلام 1395 - برای نمایش بیشتر روی تصاویر کلیک کنید
تصاویر میلاد حضرت رقیه (س) 1395 - برای نمایش بیشتر روی تصاویر کلیک کنید
تصاویر محرم 1394 - برای نمایش بیشتر روی تصاویر کلیک کنید
تصاویر محرم 1394 - برای نمایش بیشتر روی تصاویر کلیک کنید
تصاویر محرم 1394 - برای نمایش بیشتر روی تصاویر کلیک کنید

نواهنگ حضرت رقیه سلام الله علیها

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



کرامت قبر حضرت رقیه سلام الله علیها

مرحوم آیة الله حاج میرزا هاشم خراسانی (متوفّای سال 1352 هجری قمری) در کتاب منتخب التواریخ می نویسد:

"عالم جلیل، شیخ محمّد علی شامی که از جمله علما و محصّلین نجف اشرف است به حقیر فرمود: جدّ امّی بلاواسطه من , جناب آقا سیّد ابراهیم دمشقی، که نسبش منتهی می شود به سیّد مرتضی علم الهدی و سن شریفش از نود افزون بوده و بسیار شریف و محترم بودند، سه دختر داشتند و اولاد ذکور نداشتند.

شبی دختر بزرگ ایشان جناب رقیّه بنت الحسین را در خواب دید که فرمود:

به پدرت بگو به والی بگوید میان قبر و لحد من آب افتاده، و بدن من در اذیّت است؛ بیاید و قبر و لحد مرا تعمیر کند.

دخترش به سیّد عرض کرد و سیّد از ترس حضرات اهل تسنّن به خواب ترتیب اثری نداد.

شب دوّم دختر وسطی سیّد باز همین خواب را دید. به پدر گفت و او همچنان ترتیب اثری نداد. شب سوم دختر کوچکتر سیّد همین خواب را دید و به پدر گفت ایضا ترتیب اثری نداد.

شب چهارم خود سیّد، مخدّره را در خواب دید که به طریق عتاب فرمودند: چرا والی را خبردار نکردی؟!.

صبح سیّد نزد والی شام رفت و خوابش را برای والی شام نقل کرد. والی امر کرد علما و صلحای شام، از سنّی و شیعه، بروند و غسل کنند و لباسهای نظیف در بر کنند.

آنگاه به دست هر کس قفل درب حرم مقدّس باز شد( احتمال دارد که این عمل والی برای تجربه صحت خواب نیز بوده است. ) همان کس برود و قبر مقدّس او را نبش کند و جسد مطهّرش را بیرون بیاورد تا قبر مطهّر را تعمیر کنند.

بزرگان و صلحای شیعه و سنّی، در کمال آداب غسل نموده و لباس نظیف در بر کردند. قفل به دست هیچ یک باز نشد مگر به دست مرحوم سیّد ابراهیم.

 بعد هم که به حرم مشرّف شدند، هر کس کلنگ بر قبر می زد کارگر نمی شد تا آنکه سیّد مزبور کلنگ را گرفت و بر زمین زد و قبر کنده شد. بعد حرم را خلوت کردند و لحد را شکافتند ، دیدند بدن نازنین مخدّره میان لحد قرار دارد و کفن آن مخدّره مکرّمه صحیح و سالم می باشد، لکن آب زیادی میان لحد جمع شده است.

سیّد بدن شریف مخدّره(س) را از میان لحد بیرون آورده بر روی زانوی خود نهاد و سه روز همین قسم بالای زانوی خود نگه داشت و متّصل گریه می کرد تا آنکه لحد مخدّره را از بنیاد تعمیر کردند. اوقات نماز که می شد سیّد بدن مخدّره(س) را بر بالای شی ء نظیفی می گذاشت و نماز می گزارد. بعد از فراغ باز بر می داشت و بر زانو می نهاد تا آنکه از تعمیر قبر و لحد فارغ شدند. سیّد بدن مخدّره(س) را دفن کرد و از کرامت این مخدّره در این سه روز سیّد نه محتاج به غذا شد و نه محتاج آب و نه محتاج به تجدید وضو.

 بعد که خواست مخدّره را دفن کند سیّد دعا کرد خداوند پسری به او مرحمت فرمود مسمّی به سیّد مصطفی.

در پایان، والی تفصیل ماجرا را به سلطان عبدالحمید عثمانی نوشت، و او هم تولیت زینبیّه و مرقد شریف رقیّه و مرقد شریف امّ کلثوم و سکینه (علیهم السلام) را به سیّد واگذار نمود و فعلا هم آقای حاج سیّد عبّاس پسر آقا سیّد مصطفی پسر سیّد ابراهیم سابق الذکر متصدّی تولیت این اماکن شریفه است.

آیة الله حاج میرزا هاشم خراسانی سپس می گوید: گویا این قضیّه در حدود سنه هزار و دویست و هشتاد اتّفاق افتاده است. (منتخب التواریخ حاج میرزا هاشم خراسانی، چاپ و انتشارات علمیه اسلامیه، ص 388، باب ششم)

 

و در تأیید این مسئله میبینیم که شبلنجی از دانشمندان به نام شافعی که در حدود سال 1252 هجری قمری به دنیا آمد و تا سال 1322 هجری قمری حیات داشته است در کتاب نور الابصار خود آورده است : برخی از شامیان به من خبر دادند که مقبره حضرت رقیه(س) دختر (نوه) امام علی(ع) در شهر شام است، چون دیواره های قبر خراب شده بود می خواستند پیکرش را از قبر خارج کنند تا آن را بازسازی کنند اما هیچکس به خاطر هیبت صاحب قبر جرأت نمی کرد وارد آن شود، بالاخره شخصی از سادات سید مرتضی وارد قبر شد، پارچه ای روی پیکر مقدس انداخت و او را از قبر بیرون آورد و دریافت که او دختری است کوچک که به سن بلوغ نرسیده است. من این جریان را برای یکی از بزرگان نقل کردم سپس او نیز ( در تأیید این قضیه ) سخنی را از بزرگان خویش برایم نقل کرد.

مرحوم آیت الله سیّد هادی خراسانی نیز در کتاب معجزات و کرامات ماجرایی را نقل می کند که مؤید قضیّه فوق است. وی می نویسد:

روی پشت بام خوابیده بودیم که ناگهان مار دست یکی از خویشان ما را گزید. وی مدّتی مداوا کرد ولی سود نبخشید. آخر الا مر جوانی به نام سیّد عبدالامیر نزد ما آمد و گفت: کجای دست او را مار گزیده است؟ چون محل مار زدگی را به او نشان داد، بلافاصله دستی به آن موضع زد و بکلّی محل درد خوب شد. سپس گفت من نه دعایی دارم و نه دوایی؛ فقط کرامتی است که از اجداد ما به ما رسیده است: هر سمّی که از زنبور یا عقرب یا مار باشد اگر آب دهان یا انگشت به آن بگذاریم خوب می شود. جهتش نیز این است که جدّ ما، در شام موقعی که آب به قبر شریف حضرت رقیّه(س) افتاد , جسد حضرت رقیّه(س) را سه روز روی دست گرفت تا قبر شریف را تعمیر کردند، و از آنجا این اثر در خود و اولادش نسلا بعد نسل مانده است. (کرامات و معجزات خراسانی , ص 9)

همچنین  از آیت الله حاج شیخ محمد حسین صدوقی مازندرانی که از علماء معروف کربلا و قم بودند نقل می کنند که ایشان فرمودند:

روزی عقرب خطرناکی پای عیال مرا نیش زد و درد و ناراحتی شدیدی را برای ایشان بوجود آورد.

برای معالجه او را به نزد یکی از سادات شامی که از اولاد سید ابراهیم دمشقی معروف بود رساندم ایشان بدون اینکه دستش را به پای عیالم بگذارد دستش را با فاصله ای از بالا به پایین آورد ناگهان مقداری آب زرد از محل گزیدگی عقرب بیرون آمد و درد پای همسرم تمام شد. ( مقتل رقیه ص 216 )

مرقدی که داستان شگفت فوق در ارتباط با آن رخ داده است، سابقه بنای آن دست کم به سیصد و اند سال پیش از آن تاریخ (یعنی حدود 4 قرن و نیم پیش از زمان حاضر) باز می گردد.

عبدالوهّاب بن احمد شافعی مصری، مشهور به شعرانی (متوفّی به سال 397 ق)، در کتاب المنن، باب دهم، نقل می کند:

نزدیک مسجد جامع دمشق، بقعه و مرقدی وجود دارد که به مرقد حضرت رقیّه دختر امام حسین(ع)معروف است. بر روی سنگی واقع در درگاه این مرقد، چنین نوشته است:

"هذَا البَیْتُ بُقْعَةٌ شُرِّفَتْ بِآلِ النّبِیّ صلی الله علیه و آله و سلم وَ بِنْتُ الحُسَیْنِ الشَّهید ، رُقَیَّة "

 (این خانه مکانی است که به ورود آل پیامبر(ص) و دختر امام حسین(ع) ، حضرت رقیّه(س) شرافت یافته است). (سرگذشت جانسوز حضرت رقیه(س) ص 53 به نقل از معالی السبطین)

 

نامه رهبر انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی

IMAGE

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیمبه عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالیحوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی...

تأکید آیت الله وحید بر بهبود وضع معیشتی و درآمدی مردم

IMAGE

  آیت الله العظمی وحید خراسانی مد ظله العالی صبح امروز با وزیر امور اقتصاد و دارایی در بیت معظم له دیدار کردند....

گودال بوسه گاه خصوصی زینب است

IMAGE

من پنجمین ولی خداوند قادرم همنام مصطفی و ملقب به باقرم گنجینه ی علوم الهی است سینه ام از نسل سفره دار کریم...

خوش آن نسيم كه مى آيد از كنار بقيع

IMAGE

خوش آن نسيم كه مى آيد از كنار بقيع خوشا هواى روان بخش و مُشكبار بقيع فرشتگان ز زمين مى برند سوى بهشت براى...

کرامت قبر حضرت رقیه سلام الله علیها

IMAGE

مرحوم آیة الله حاج میرزا هاشم خراسانی (متوفّای سال 1352 هجری قمری) در کتاب منتخب التواریخ می نویسد: "عالم جلیل،...

زن فرانسوى دركنار قبر حضرت رقیه علیها السلام

IMAGE

جناب حجه الاسلام و المسلمین آقاى حاج شیخ محمد مهدى تاج لنگرودى در كتاب توسلات یا راه امیدواران صفحه 161، چاپ...

خداوند ما را می شناسد

IMAGE

 سخنرانی حجت الاسلام مهدوی صدر | جلسه هفتگی - 1393/12/01 بسم الله الرحمن الرحیم   در سوره مبارکه حجرات آیه 7 خدای...

اطاعت پذیری مهم تر از محبت است

IMAGE

سخنرانی حجت السلام قاسم پور | میلاد امام هادی علیه السلام - 1393/07/18 حجت الاسلام قاسم پور در مورد مسئله غدیر و...

 

 
::: فاطمه زیباترین واژه هاست :::

::: فاطمه زیباترین واژه هاست :::

مرکز فرهنگی هیئت محبان الرضا علیه السلام بابل به نقل از پایگاه تخصصی محبت اهل بیت علیهم السلام : به مناسبت ایام فاطمیّه بحث بسیار مهمّی مطرح می شود که نیاز به دقّت شما عزیزان دارد اسماء...

ماجرای فدک - شماره سوم

ماجرای فدک - شماره سوم

ماجرای فدک - شماره سوم محاكمه ابوبكر:[1] اميرالمومنين در مسجد و در حضور مهاجرين و انصار كه در اطراف ابوبكر نشسته بودند، خطاب به ابوبكر فرمود: اي ابوبكر، آيا كتاب خدا را قبول داري؟ ابوبكر گفت: بلي....

ماجرای فدک - شماره دوم

ماجرای فدک - شماره دوم

ماجرای فدک - شماره دوم پس از آنكه عمر و ابوبكر براي تصرف فدك دست به هر كاري از قبيل پاره كردن قباله فدك كه پيامبر آن را نوشته بود، جعل احاديث پيامبر و ... مي‌زدند و...

ماجرای فدک - شماره اول

ماجرای فدک - شماره اول

ماجرای فدک - شماره اول فدك: فدک سرزمینی آباد در سراشیبی خیبر با چشمه‌ای پر آب و منطقه وسیع کشاورزی و قلعه‌ای مهم بود و نسبت به خیبر نخلستان‌های بیشتری داشت. ساکنان آن عده‌ای از یهوديان بودند...

مهر مادری امام رضا علیه السلام

مهر مادری امام رضا علیه السلام

سوگند دادن امام رضا (ع) به حضرت فاطمه (س): دو برادر بودند كه يكي نيكوكار و ديگري بد رفتار بود و مردم از دست و زبان برادر بد ناراحت بودند و به برادر ديگرش شكايت مي‌كردند؛ تا...

نامه امام حسن عسكرى علیه السلام به يكى از علماء

نامه امام حسن عسكرى علیه السلام به...

امام حسن عسكرى نامه اى به يكى از بزرگان فقهاء شيعه (على بن حسين بن بابوى قمى ) نوشته اند كه فرازى از آن چنين است : اى على ! پيوسته صبر و شكيبايى كن ! و...

بد خلقی فشار قبر می آورد !

بد خلقی فشار قبر می آورد !

به رسول خدا صلى الله عليه و آله خبر دادند كه سعد بن معاذ فوت كرده . پيغمبر صلى الله عليه و آله با اصحابشان از جاى برخاسته ، حركت كردند. با دستور حضرت - در حالى...

مسائل حضرت خضر و جواب امام حسن عليهماالسلام

مسائل حضرت خضر و جواب امام حسن...

 حضرت جوادالا ئمّه صلوات اللّه عليهم حكايت فرمايد: روزى اميرالمؤ منين علىّ عليه السلام به همراه فرزندش ، ابو محمّد حسن مجتبى ؛ و نيز سلمان فارسى وارد مسجد شدند و چون در گوشه اى نشستند مردم...

نمی دانیم او کیست !!!

نمی دانیم او کیست !!!

او کیست؟ مگر نمی گویند: نائب وقتی که سلطان نیست حق نیابت دارد؟ پس چرا وقتی سلطان عالم امام زین العابدین بود ایشان نائبۀ الحسین بود؟ مگر امام رضا به معروف کرخی نفرمود: دیگر این کرامات را...

حق را نبايد بخاطر باطل ترك كرد

حق را نبايد بخاطر باطل ترك كرد

زراره صحابه مورد اعتماد امام باقر عليه السلام مى گويد: حضرت امام محمد باقر براى تشييع جنازه مردى از قريش رفت ، من هم در خدمت امام بودم ، زنى با صداى بلند گريست عطا (قاضى القضات...

تذکر امام جواد علیه السلام به شخص نیکوکار

تذکر امام جواد علیه السلام به شخص...

مرد نيكوكارى در حال نشاط و خوشحالى خدمت امام جواد عليه السلام رسيد. حضرت فرمود: چه خبر است كه اين چنين مسرور و خوشحالى؟ آن مرد عرض كرد: فرزند رسول خدا! از پدر شما شنيدم كه مى...

شفاعت وسيع حضرت معصومه (عليها السلام)

شفاعت وسيع حضرت معصومه (عليها السلام)

در زير روايتى كه در مورد پيش گويى امام صادق (عليه السلام) از تولد حضرت معصومه (عليها السلام) و وفات او در قم ذكر شده آمده: ... واسمها فاطمه بنت موسى تدخل بشفاعتها شيعتنا الجنه باجمعهم؛ نام...

سه توصيه مهم امام صادق علیه السلام

سه توصيه مهم امام صادق علیه السلام

عبدالاعلى يكى از شيعيان بوده كه در كوفه زندگى مى كرد، مى گويد: بعضى از دوستان و پيروان امام صادق عليه السلام نامه اى به امام نوشتند و در آن نامه چند مساءله كه مورد احتياج بود...

حساسترين سخن در آخرین لحظه

حساسترين سخن در آخرین لحظه

ابوبصير مى گويد: پس از وفات امام صادق عليه السلام من به خانه آن حضرت رفتم تا به همسرش (حميده ) تسليت بگويم ، وقتى آن بانو مرا ديد گريست من هم گريه كردم . سپس گفت...

امام صادق علیه السلام و تجارت منصفانه

امام صادق علیه السلام و تجارت منصفانه

امام عليه السلام غلامى به نام مصادف داشت، هزار دينار به او داد تا براى تجارت به كشور مصر برود. غلام با آن پول كالایی خريد و با بازرگانان ديگر كه از همان كالا خريده بودند به...

محتوای نامه امام رضا (ع) به عبدالعظیم حسنی

محتوای نامه امام رضا (ع) به عبدالعظیم...

امام رضا(ع) در نامه ای به حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) می نویسند: دوستان ما نباید فرصتهای گرانبهای زندگی و وقت ارزشمند خود را به دشمنی با یکدیگر تلف کنند.با عنایت به مشکلاتی که امام رضا(ع) در ارتباط حضوری...